Wie we zijn

Dé Witgoed Specialist is een toonaangevende organisatie op het gebied van consumentenelektronica. Als Witgoedspecialisten doen wij al jarenlang niets anders dan adviseren, bezorgen, installeren, inbouwen, monteren en repareren van witgoed en huishoudelijke apparaten. Ook zorgen we ervoor dat oude apparaten worden gerecycled. Hierbij staan wij voor kwaliteit, persoonlijk advies en het bieden van een totaalservice. Door onze jarenlange ervaring en brede technische kennis zorgen wij er altijd voor dat wij onze klanten een passende oplossing kunnen bieden. Daarnaast bevinden wij ons verspreid door heel Nederland, waardoor wij altijd in de buurt te vinden zijn, lekker dichtbij.

Naar alle vacatures

Witgoed, wat is dat?

Wat is witgoed nou eigenlijk? Witgoed is een verzamelnaam voor elektrische huishoudelijke apparatuur. Deze term is ooit ontstaan, omdat vroeger elektronische huishoudelijke apparaten voornamelijk wit waren. Je kunt hierbij denken aan groot huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, diepvriezers, wasmachines, droogmachines en afwasmachines. Maar ook klein huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, strijkijzers en melkopschuimers vallen onder de categorie witgoed.

Ons verhaal

Wij doen witgoed er niet even bij. Nee, bij ons draait het allemaal en alleen maar om witgoed! Wij vinden het namelijk belangrijk dat we verstand van zaken hebben en dat we een betrouwbare en op maatgerichte service kunnen bieden. We gaan hierom met onze klanten in gesprek en op zoek naar de beste oplossing of het apparaat dat past bij de wensen van onze klant. Wij kijken altijd of wij het probleem duurzaam kunnen oplossen door middel van een reparatie en zijn er eerlijk over als het verstandiger zou zijn om een nieuw product aan te schaffen. Daarbij zorgen wij ervoor dat wij de technische mogelijkheden op een begrijpelijke manier uitleggen aan de klant, zodat zij weten dat zij op ons kunnen bouwen.

Vind jouw vakgebied bij Dé Witgoed Specialist

Kom werken bij een van onze lokale ondernemers!