Werken in de verkoop

Wij staan klaar voor de klant

Werken als Winkel- of Verkoopmedewerker bij een lokale ondernemer van Dé Witgoed Specialist betekent dat je gaat voor kwaliteit en werkt met goede merken en mooie producten. Als Winkel- of Verkoopmedewerker zet je het belang van de klant altijd voorop. Dit betekent dat je niet zomaar gaat voor het duurste product, maar het product dat past bij de behoefte van de klant. Je luistert naar de klant, bekijkt de leefsituatie en doet er alles aan om hier een passende oplossing bij te vinden. 

Naar onze vacatures

Hoe ziet jouw dag eruit

Als Winkel- of Verkoopmedewerker

Als Winkel- of Verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de winkel van een van onze lokale ondernemers en sta je altijd klaar om klanten te helpen. Vanwege jouw vakinhoudelijke kennis en jouw goede luistervaardigheden kun je het verschil maken door de klant goed te adviseren over het juiste product. Het werk van een Winkel- of Verkoopmedewerker is afwisselend, omdat je zowel bezig bent met adviseren, verkoop van producten, netjes houden van de winkel, inplannen van reparatie- en/of bezorgafspraken en het verwerken van binnenkomende bestellingen van klanten.

 • 900 Dagstart met koffie en winkel klaarmaken voor klanten
 • 1000 Klanten helpen en reparaties inplannen
 • 1200 Lunchen met collega's
 • 1300 Orders en offertes afhandelen
 • 1400 Klanten helpen in de winkel & orders in de agenda boeken voor bezorging
 • 1700 1800 Reparatiewerkzaamheden inplannen

Daarom werk je in de verkoop

Alle voordelen op een rij

 • Persoonlijke service

  Je hebt bij ons persoonlijk contact met klanten en leert hen kennen. Hierdoor kun je klanten goed helpen met dé beste oplossing voor het probleem of met een product dat écht goed bij hun past.

 • Fijne werksfeer

  Wij hebben een informele sfeer, waarbij we betrouwbaarheid, professionaliteit en passie voor het vak vooropzetten. We hebben plezier in het werk, werken samen en staan voor elkaar klaar als dat nodig is.

 • Mooie merken en producten

  Werken in de consumentenelektronica betekent dat je telkens als eerste op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Hierdoor werk je met de beste merken en nieuwste producten in de markt.

 • Dichtbij huis

  Onze ondernemers zitten door het hele land, waardoor het mogelijk is om maximaal een halfuur van huis te werken. Lekker met de fiets naar het werk of misschien zelfs lopend.

Ga gelijk naar onze vacatures
 • Collega's aan het woord

  Kom werken in de verkoop!

  Het leukste aan mijn werk is het werken met klanten en dat geen dag hetzelfde is. Naast de afwisseling heb ik leuke collega's en doen we ook wel eens wat leuks samen zoals uiteten of bowlen bijvoorbeeld.
  Verkoopmedewerker
  Christel werkt bij Dé Witgoed Specialist in 's-Gravendeel