Van bezorging tot installatie

Werken bij Dé Witgoed Specialist

Werken bij een lokale ondernemer van Dé Witgoed Specialist kan op verschillende manieren. Je kunt binnen het vakgebied Installatie & Bezorging werken als Bijrijder, Bezorger of Installateur, waarbij het regelmatig voorkomt dat je deze drie combineert. 

Ga naar alle vacatures

Wat je doet

Een dag als Bezorger & Installateur

Als Bijrijder, Bezorger of Installateur ben je dagelijks onderweg om onze producten zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers bij onze klanten te bezorgen en installeren. Jij vindt het belangrijk dat de apparaten goed zijn aangesloten én dat onze klanten elke keer weer tevreden zijn met ons werk. Ook wil je er echt voor de klant zijn. Toch nog even langs een (vaste) klant voor een spoedbezorging? Natuurlijk daar ben jij voor!

 

 

 • 900 De planning doornemen
 • 1000 Onderweg om bestellingen af te leveren en installeren
 • 1200 Lunchen op de zaak
 • 1300 Bus inladen op de zaak
 • 1500 Bezorgen en installeren samen met Jan
 • 1700 1800 Spoedje bij de klant en weer terug naar de winkel

Daarom Installatie & Bezorging

Alle voordelen op een rij

 • Hecht team & korte lijnen

  Elke ondernemer is anders, maar bij welke ondernemer je ook gaat werken: je wordt sowieso onderdeel van een klein en hecht team met de bijbehorende laagdrempeligheid en korte lijnen.

 • Fijne werksfeer

  Wij hebben een informele sfeer, waarbij we betrouwbaarheid, professionaliteit en passie voor het vak vooropzetten. We hebben plezier in het werk, werken samen en staan voor elkaar klaar als dat nodig is.

 • Vrijheid in het werk

  Naast een afwisselend takenpakket met eigen verantwoordelijkheden krijg je de vrijheid om je werk uit te voeren vanuit jouw technische expertise, zodat je in staat bent klanten zo goed mogelijk te helpen.

 • Ontwikkelmogelijkheden

  Via onze eigen Academy bieden wij verschillende trainingen en opleidingen aan zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Doorgroeien naar monteur? Dat kan door onze basis Witgoedmonteurs opleiding.

Ga gelijk naar onze vacatures
 • Collega's aan het woord

  Bezorgers en Installateurs

  Ik vind als bezorger de variatie in mijn werk en de gezelligheid met mijn collega’s het leukst.
  Bezorger
  Stefan werkt bij Dé Witgoed Specialist in 's-Gravendeel
 • Collega's aan het woord

  Bezorgers en Installateurs

  Het leukste aan mijn werk is dat ik klanten blij mag maken en dat ik afwisselend werk heb, omdat elke dag anders is. Ook heb ik leuke collega's en krijgen we gratis koffie :) wie wil dat nou niet!
  Installateur & Bezorger
  Rico werkt bij Dé Witgoed Specialist in 's-Gravendeel
 • Collega's aan het woord

  Bezorgers en Installateurs

  In mijn werk als bezorger en monteur is geen dag hetzelfde. Het werk geeft mij genoeg uitdaging en vrijheid met daarbij prettige werktijden. Bij lastige storingen is het leuk om met collega’s te brainstormen over wat de oorzaak daarvan kan zijn. De werksfeer is verder goed te noemen. Er is tijd voor een lolletje maar zeker ook tijd voor gesprekken die er echt toe doen.
  Bezorger & Monteur
  Patrick werkt bij Dé Witgoedspecialist in Fluitenberg

Relevante vacatures

Kom werken in de bezorging en installatie!

Ga naar alle vacatures
Ga naar alle vacatures