Service & Reparatie

Werken als monteur iets voor jou?

Werken binnen het vakgebied service en reparatie doe je als Service- en Witgoedmonteur. Al jarenlang staan onze lokale ondernemers van Dé Witgoed Specialist bekend als dé betrouwbare witgoedspecialisten met gedegen kennis van witgoed. Daarom vertrouwt de klant hen. Als Service- en Witgoedmonteur help jij klanten met het repareren van kapotte apparaten tot het installeren van nieuwe apparaten.

Direct naar alle vacatures

Een dag van

Een Service- en Witgoedmonteur

Als Service- en Witgoedmonteur ben jij dé aangewezen persoon om de kapotte apparaten en producten van onze klanten te repareren. Je gaat op pad (alleen of samen met een collega) om de ingeplande reparaties uit te voeren. Is het product niet meer te repareren? Dan weet jij met jouw technische kennis de klant te adviseren over de juiste oplossing en het beste apparaat dat past bij de behoefte van de klant.

 • 900 Starten met een kop koffie en de bus inladen
 • 1000 Reparaties bij de klant
 • 1200 Lunch met Herman
 • 1300 Op de zaak om wat spullen op te halen
 • 1400 Reparaties bij de klant
 • 1700 1800 Laatste reparatie en terug naar de zaak

Werken als Service- en Witgoedmonteur

De voordelen op een rij

 • Dichtbij huis

  Onze ondernemers zitten door het hele land, waardoor het mogelijk is om maximaal een halfuur van huis te werken. Reparaties doe je in de buurt, zodat je elke dag weer op tijd thuis kunt zijn.

 • Technische uitdaging

  Naast een afwisselend takenpakket met eigen verantwoordelijkheden krijg je de vrijheid om je werk uit te voeren vanuit jouw technische expertise, zodat je in staat bent klanten zo goed mogelijk te helpen en verschillende technische problemen op te lossen.

 • Mooie merken en producten

  Werken in de consumentenelektronica betekent dat je telkens als eerste op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Hierdoor werk je met de beste merken en nieuwste producten in de markt.

 • Hecht team en korte lijnen

  Elke ondernemer is anders, maar bij welke ondernemer je ook gaat werken: je wordt sowieso onderdeel van een klein en hecht team met de bijbehorende laagdrempeligheid en korte lijnen.

 • Collega's aan het woord

  Monteurs vertellen

  In mijn werk als bezorger en monteur is geen dag hetzelfde. Het werk geeft mij genoeg uitdaging en vrijheid met daarbij prettige werktijden. Bij lastige storingen is het leuk om met collega’s te brainstormen over wat de oorzaak daarvan kan zijn. De werksfeer is verder goed te noemen. Er is tijd voor een lolletje maar zeker ook tijd voor gesprekken die er echt toe doen.
  Bezorger & Monteur
  Patrick werkt bij Dé Witgoedspecialist in Fluitenberg

Nog geen ervaring?

Word Leerling Service- en Witgoedmonteur!

Geen ervaring? Geen probleem! Als Leerling Service- en Witgoedmonteur bij een van onze lokale ondernemers bieden wij de mogelijkheid om je op te laten leiden tot volwaardig monteur. Je leert het vak in de praktijk doordat je samen op pad gaat met een van de ervaren Service- en Witgoedmonteurs. Ook kun je bij ons de basis Witgoedmonteur opleiding volgen, zodat je jouw kennis optimaal kunt vergroten. Daarnaast geven wij je door middel van onze eigen Academy alle handvatten om jouw kennis over producten en apparaten up to date te houden.

Bekijk hier onze vacatures